Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Po-Pia 8:00-15:00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 50,00 EUR a máte dopravu ZADARMO

Ochrana osobných údajov

E-SHOP:

  • Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
  • Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
  • Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa ...... (doplniť na základe žiadosti o registráciu e-shopu o osobné údaje, ktoré reálne získavate)
  • Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.
  • Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

Marketing:

  • Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.
  • Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

Vernostný program:

  • Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.
  • Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

Novinky z nášho blogu

Ako sa starať o svoje vlasy počas leta?
14.07.2020
Ako sa starať o svoje vlasy počas leta?
Aj silné vlasy vedú boj so slnečným žiarením. Ruku na srdce, staráte sa svedomito aj o svoje vlasy? Predstavte si, ako by vyzerala vaša pleť, ak by st... čítať celé
Certifikovaný seminár na brazílsky keratín
16.06.2020
Certifikovaný seminár na brazílsky keratín
Pridajte sa k viac ako 700 salónom po celej Slovenskej a zvýšte tak prestíž svojho salóna. Certifikované školenie na aplikáciu brazílskeho keratínu od... čítať celé
Chcete mať opäť plné ruky práce? Záruka úspechu kaderníctiev
04.05.2020
Chcete mať opäť plné ruky práce? Záruka úspechu kaderníctiev
Ošetrenie brazílskym keratínom. Ak sa sila žien skrýva vo vlasoch, vyzerá to tak, že  Slovensko bude od 6. mája opäť plné mocných bohýň. čítať celé
Brazílsky keratín - ktorý je pre Vás najvhodnejší?
26.04.2020
Brazílsky keratín - ktorý je pre Vás najvhodnejší?
Brazílsky keratín bez obsahu formaldehydu je čisto prírodný produkt ošetrujúci, tvarujúci a regenerujúci vlasovú štruktúru. Je to jeden z mála produkt... čítať celé

Copyright 2013 - 2020 SPEKTRE, s.r.o., všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk