Valentínska akcia 💝 zľavy až do 35% Platí aj na už zľavnený tovar. Celá ponuka TU
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Po-Pia 8:00-15:00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 60,00 EUR a máte dopravu ZADARMO

Ochrana osobných údajov

E-SHOP:

  • Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
  • Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
  • Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa ...... (doplniť na základe žiadosti o registráciu e-shopu o osobné údaje, ktoré reálne získavate)
  • Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.
  • Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

Marketing:

  • Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.
  • Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

Vernostný program:

  • Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.
  • Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

Novinky z nášho blogu

Ako postupovať pri umývaní vlasov?
26.11.2022
Ako postupovať pri umývaní vlasov?
Umývanie vlasov zvykne veľa ľudí podceniť, čo nie je správne. Je to veľmi dôležitá časť celej starostlivosti o korunu krásy. Nesprávnym umývaním si vi... čítať celé
Ako vybrať správny šampón? Na toto sa pri výbere zamerajte
19.11.2022
Ako vybrať správny šampón? Na toto sa pri výbere zamerajte
Vybrať si šampón, ktorý vám bude vyhovovať po každej stránke, nemusí byť vôbec nič jednoduché. Je to prípravok, od ktorého závisí aj stav vašej koruny... čítať celé
Ako vyživiť suché a lámavé vlasy?
16.11.2022
Ako vyživiť suché a lámavé vlasy?
Trápia vás suché vlasy ako bez života? V tom prípade máme pre vás riešenie! Prinášame vám tipy, ako vyživiť suché a lámavé vlasy. Samozrejme, môže sa ... čítať celé
Používate masku na vlasy? Toto sú dôvody, prečo by ste mali začať!
14.11.2022
Používate masku na vlasy? Toto sú dôvody, prečo by ste mali začať!
Máte suché zničené vlasy, ktoré sú ako bez života? V tom prípade viete, že niečo vo vašej rutine musíte zmeniť. Začať to môže napríklad aj používaním ... čítať celé
Copyright 2013 - 2022 SPEKTRE, s.r.o., všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk