Akcia - Do každej objednávky nad 30€ pribalíme 🎁 COCOCHOCO Kondicionér 150ml
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Po-Pia 8:00-15:00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 60,00 EUR a máte dopravu ZADARMO

Ochrana osobných údajov

E-SHOP:

  • Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
  • Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
  • Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa ...... (doplniť na základe žiadosti o registráciu e-shopu o osobné údaje, ktoré reálne získavate)
  • Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.
  • Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

Marketing:

  • Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.
  • Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

Vernostný program:

  • Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.
  • Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

Novinky z nášho blogu

Krásne vlasy môžete mať aj po zime, stačí im dopriať len správnu starostlivosť!
16.04.2022
Krásne vlasy môžete mať aj po zime, stačí im dopriať len správnu starostlivosť!
Krásne vlasy môžete mať aj po zime, stačí im dopriať len správnu starostlivosť! čítať celé
Botox na vlasy – zázrak alebo zbytočnosť?
10.03.2022
Botox na vlasy – zázrak alebo zbytočnosť?
Je nejaká žena ktorá by netúžila po kvalitných vlasoch plných objemu ? Ak by tento efekt vydržal dlhodobo ako po prvé aumytie určite by po ňom siahla ... čítať celé
Aj vlasy potrebujú detox! Ako na to?
20.02.2022
Aj vlasy potrebujú detox! Ako na to?
Tradičný šampón je skvelý na každodenné udržiavanie čistých vlasov a pokožky hlavy, ale čo keď máte pocit, že potrebujete dôkladnejšie čistenie? Tu pr... čítať celé
Keď blond, tak dokonalé!
17.02.2022
Keď blond, tak dokonalé!
Teraz je ten správny čas, aby sme sa zbavili všetkých nepotrebných, zbytočných produktov a vymenili ich za novinky z rady starostlivosti o vlasy náchy... čítať celé

Copyright 2013 - 2020 SPEKTRE, s.r.o., všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk