Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Po-Pia 8:00-15:00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 60,00 EUR a máte dopravu ZADARMO

Ochrana osobných údajov

E-SHOP:

  • Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
  • Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
  • Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa ...... (doplniť na základe žiadosti o registráciu e-shopu o osobné údaje, ktoré reálne získavate)
  • Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.
  • Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

Marketing:

  • Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.
  • Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

Vernostný program:

  • Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.
  • Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

Novinky z nášho blogu

Viete, aký je váš typ vlasov? 
18.07.2021
Viete, aký je váš typ vlasov? 
Keď viete, aké sú vaše vlasy, je jednoduchšie vybrať pre ne tú správnu starostlivosť. Poznáte svoj typ vlasov? čítať celé
Poznáte tajomstvo zdravých vlasov?
11.07.2021
Poznáte tajomstvo zdravých vlasov?
Mnohé ženy trápi problém suchých vlasov bez života. Pravidelná tepelná úprava, slnko, čí vietor sú všetko faktory, ktoré vlasy poškodzujú. čítať celé
5 chýb, ktoré robíme v starostlivosti o vlasy
30.06.2021
5 chýb, ktoré robíme v starostlivosti o vlasy
Predstavíme vám 5 najčastejších chýb, ktoré robíme v starostlivosti o vlasy. Skoncujte s nimi raz a navždy. čítať celé
NOVINKA - vlasová maska od Orasey!
20.06.2021
NOVINKA - vlasová maska od Orasey!
Vlasy obsahujú najmä vodu a proteíny. Ak vašim vlasom proteíny chýbajú, môžu sa začať lámať, sú suché a bez života. Avšak zaručeným a veľmi známym rie... čítať celé

Copyright 2013 - 2020 SPEKTRE, s.r.o., všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk