Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Po-Pia 8:00-15:00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 60,00 EUR a máte dopravu ZADARMO

Ochrana osobných údajov

E-SHOP:

  • Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
  • Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
  • Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa ...... (doplniť na základe žiadosti o registráciu e-shopu o osobné údaje, ktoré reálne získavate)
  • Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.
  • Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

Marketing:

  • Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.
  • Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

Vernostný program:

  • Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.
  • Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

Novinky z nášho blogu

Vegan friendly rada starostlivosti o vaše vlasy
12.10.2021
Vegan friendly rada starostlivosti o vaše vlasy
Priniesli sme niečo aj pre vegánov. Rada starostlivosti od Orasey je úplne jedinečná. Otestujte ju sami! čítať celé
 Toto si na vlasy radšej nedávajte
04.10.2021
Toto si na vlasy radšej nedávajte
Pri pleťovej kozmetike často dávame pozor čo si vyberáme. Volíme väčšinou kozmetiku, ktorá má kvalitné ingrediencie a neobsahuje chemikálie. Prečo tak... čítať celé
8 krokov, ktoré nesmú chýbať vo vašej starostlivosti o vlasy
26.09.2021
8 krokov, ktoré nesmú chýbať vo vašej starostlivosti o vlasy
Prezradíme vám 8 dôležitých krokov, ktoré by rozhodne nemali vynechávať pri starostlivosti o vlasy. Ak týchto 8 vecí nerobíte, je na čase to zmeniť. čítať celé
Starostlivosť o vlasy od A po Z s COCOCHOCO PROFESSIONAL
19.09.2021
Starostlivosť o vlasy od A po Z s COCOCHOCO PROFESSIONAL
Túžite mať vlasy ako od kaderníka každý deň? Upravené, zdravé, husté a lesklé vlasy, to je sen každej ženy. Kľúčová je starostlivosť a produkty, ktoré... čítať celé

Copyright 2013 - 2020 SPEKTRE, s.r.o., všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk