Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Po-Pia 8:00-15:00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 60,00 EUR a máte dopravu ZADARMO
  1. Úvod
  2. Prísady v COCOCHOCO
Prísady v COCOCHOCO
  • Camellia Sinensis (zelený čaj) Extract

    Čínsky čaj, výťažok zo zeleného čaju, regeneruje, hydratuje.
  • Prunus Armeniaca (marhuľové) Kermel oil

    Marhuľa, olej zo semena marhuľe. Vyživuje a zvláčňuje.
  • Simmondsia Chinensis (Jojobový olej) Seed oil

    Jojobový olej. Je to olej získavaný zo semien tropických krov. Vyznačuje sa zvláčňujúcimi a rozjasňujúcimi schopnosťami, nezaťažuje a nepremasťuje vlasy. Obzvlášť odporúčaný na zničené, rozštiepené a vysušené vlasy.
  • Butyrospermum Parkii (bambucké maslo)

    Zmäkčovadlá, účinná látka. Je to látka rastlinného pôvodu. Z ovocia (orechov) afrického stromu Butyrospermum Parkii Kotschy, je získavaný olej prostredníctvom lisovania. Maslo Shea je bohaté na prírodný alantoín, vitamín E, provitamín A, a obsahuje ľahký (3-4) ochranný filter (UVB). Maslo Shea má vyhladzujúce, zvláčňujúce a hydratačné vlastnosti. Pokožka je elastická, mäkká a hladká.
  • Oenothera Bienis (Evening Primorose) oil

    Pupalka, pupalkový olej, hydratuje, regeneruje, pôsobí proti starnutiu pokožky.
  • Rakytníkový olej 

    Olej z ovocia rakytníka. Ovocie z rakytníka sa zaraďuje do skupiny s najväčšou hydratáciou a je veľmi bohaté na vitamíny, minerály a polyfenoly. Pri starostlivosti o vlasy a pokožku hlavy, posilňuje, vyživuje a dodáva vlasom lesk.
  • Chondrus Crispus (Carageenana) extract

    Výťažok z morských rias. Chondrus je druhom červených chalúh. Používa sa pri produkcii kondicionérov na vlasy.
  • Orzya Sativa (Rice) - ryža siata, bran extract

    Výťažok z otrúb ryže, veľmi regenerujúci a hydratujúci.
  • Beta Vulgaris

    Repa obyčajná, výťažok z koreňa repy obyčajnej. Výťažok z repy je vhodný pri výrobe kozmetiky ktorá hydratuje, vzhľadom na jej obsah cukrov a proteínov.
    Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/leaf/Twig extract - hamamel, výťažok z kôry, lístia a konárov hamamela.
  • Calendula Officinalis flower extract

    Nechtík lekársky, výťažok z kvetu nechtíka. Hydratuje, regeneruje a upokojuje.
  • Anthemis Mobilis (Chamomile) flower extract 

  • Ruman , výťažok z kvetu rumančeka.
  • Maris Sal (Dead Sea salt)

  • Prírodná morská surovina bohatá na minerály Natural Marine Mineral - NMM factor. Minerály obsiahnuté v surovine majú povzbudzujúce, hydratačné vlastnosti a zvyšujú kondíciu; soli horčíka, sodíka, kremíka a fosforu.
  • Aloe (Vera) Barbadensis leaf juice

  • Šťava z listov aloe, vzhľadom na svoj hydratačno - regeneračný účinok je dužina aloe využívaná ako základný prostriedok pri produkcii hydratačnej kozmetiky.
  • Squalane, Borago Offcinalis (Borage) seed oil

    Skavlán z boráku lekárskeho je aktívna látka vo forme bezfarebného, bezzápachového a transparentného oleja, ktorý je prirodzenou súčasťou ľudského mazu, čiže je prirodzenou súčasťou ochrannej lipidovej vrstvy kože a vlasov produkovaného ľudskými mazovými žľazami, a takisto je zahrnutá v spojive medzibunkovej kože.
  • Retinyl Palmitate

    Derivát retinolu, Vitamín A, v ľubovoľnej forme, reguluje tvorbu keratínu v koži, vlasoch a nechtoch. Spôsobuje zhrubnutie pokožky o 30% , čo je obzvlášť dôležité pre starnúcu alebo zničenú pokožku.

 

Prísady v COCOCHOCO

 

  • Behentrimonium Chloride

    Konzervanty, antistatické látky. Semi-syntetická zložka, ktorá sa používa hlavne vo výrobkoch pre starostlivosť o vlasy (napríklad šampóny, kondicionéry, masky), je to látka aktívne mycia, spôsobuje základne očistenie pokožky a vlasov. Dobre sa vstrebáva a má vyhladzovacie účinky, vďaka čomu vlasy odzískajú svoj lesk, hebkosť, a jemnosť. Je prostriedkom uľahčujúcim rozčesávanie a pôsobí proti elektrizovaniu vlasov.
  • Caprylic/Capric Triglyceride

    Zmäkčovadlá, rozpustné látky. Je to zmes rastlinných mastných kyselín, obsahuje tie najlepšie vlastnosti kokosového a palmového oleja, ktoré esterifikujú s glycerolom (ester kyseliny kaprylovej a kyseliny kaprinovej (butánovej) z glycerolom, nasýtený). Tento olej je v priesvitnej forme, olejovitá kvapalina. Neutrálny olej sa používa v emulziách, sprchových géloch, olejoch na telo a v kozmetike určenej pre novorodencov. Obzvlášť sa odporúča na citlivú pleť, ktorá sa vysušuje. Zvláčňujúca zložka, vyhladzujúca, zabezpečuje vhodnú ochranu. Po použití sa stáva pokožka jemnejšia, elastická a hladká. Lipidy majú konzervačné vlastnosti.
  • Dehydroacetic acid

    Konzervačné činidlo, konzervant určený na ochranu proti poškodeniu mikroorganizmami a udržiavanie kvality výrobku v čo najlepšom stave. Nespôsobuje alergiu.
  • Allantoin 

    Alantoín je organická chemická zlúčenina a je derivátom močoviny, ktoré patria do skupiny ureidených. V prírode sa vyskytuje v obilných klíčkoch, v šupinách gaštanov, v koreni kostihoja. Taktiež sa získava synteticky, a práve táto forma sa používa v kozmetike. Hydratuje, regeneruje, revitalizuje, pomáha proti tvoreniu lupín na pokožke hlavy. Alantoín je netoxický, nespôsobuje alergie a podráždenie.
  • Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

    Účinné látky, antioxidant. Má inhibičný účinok proti zápalu, je liečivý, regeneračný a má neutrálny faktor ochrany (1,5-2), taktiež bráni oxidácii olejov a emulzií a tým predlžuje ich dátum spotreby. Má liečebný a ochranný účinok v porovnaní s čistým vitamínom E.
  • Phenoxyethanol

    Konzervačné látky chemického pôvodu. Kvapalná látka so silnou kvetinovou vôňou, mierne rozpustná vo vode, pridáva sa do kozmetických prípravkov ako konzervačný prostriedok. Často sa používa ako rozpúšťadlo pre iné konzervačné látky (parabény) alebo podporuje ich činnosť.
  • Hydroxyisohexyl 3 

    Cyclohexen - vonná prísada.
  • Butylphenyl Methylpropional Coumarin

  • Vonná prísada.
  • Linalool

  • Organické zlúčeniny a to nenasýtený alifatický alkohol, ktorý patrí do skupiny terpénov a v prírode sa vyskytuje prirodzene. Je tvorený z viac ako 200 druhov rastlín, hlavne z rodiny Lamiaceae. V kozmetike linalol plní funkciu vonnej prísady.
  • Limonene

  • Rozpúšťadlo chemického pôvodu. Získava sa hlavne z terpénov (organické zlúčeniny prítomné v rastlinstve) a má dobré až veľmi dobré rozpúšťacie vlastnosti.
  • Alpha-isomethylionone

  • Vonná prísada.
  • Benzyl Salicylate

  • Ochranné filtre proti slnečnému žiareniu, vonná prísada, konzervant. Nerozpustný vo vode, ale rozpustný v alkohole a v oleji. V COCOCHOCO sa využíva ako vonná prísada alebo prostriedok absorbujúci slnečné žiarenie (UVB).
  • Efekt dlho trvalého vyhladenia garantuje v COCOCHOCO využitie ALDEHYDU octového, ktorý je prírodnou zložkou a v prírode sa vyskytuje v dozretých ovociach, káve a v kakae. Táto zložka je prírodná, organická a bezpečná pre zdravie. 
  • COCOCHOCO neobsahuje toxický formaldehyd!

 

Novinky z nášho blogu

Vlasový botox: Aké prináša výhody a prečo by ste ho mali podstúpiť?
22.09.2022
Vlasový botox: Aké prináša výhody a prečo by ste ho mali podstúpiť?
Keď sa povie slovo ,,botox´´, každý si pod tým predstaví veľké zásahy. Opak je však pravdou. Vlasový botox je určený na oživenie vlasov a obnovenie ic... čítať celé
Ako na zdravé a žiarivé vlasy? Toto sú naše tipy!
21.09.2022
Ako na zdravé a žiarivé vlasy? Toto sú naše tipy!
Každý z nás túži mať krásne žiarivé vlasy plné života. To však nikdy nie je samozrejmosťou. Je to totiž ovplyvnené genetikou a rôznymi faktormi. Často... čítať celé
Detox vlasov po lete: Prečo je dôležitý a aké benefity prináša?
20.09.2022
Detox vlasov po lete: Prečo je dôležitý a aké benefity prináša?
Pre ľudí sú vlasy veľmi citlivou témou. Predsa len, poukazujú na vzhľad človeka a jeho životný štýl. Práve preto je potrebná dôkladná starostlivosť. T... čítať celé
Dva produkty, ktoré nesmú chýbať vo vašej hair care rutine
20.09.2022
Dva produkty, ktoré nesmú chýbať vo vašej hair care rutine
Každý z nás má svoju zaužívanú rutinu starostlivosti o vlasy. Všetko sa to odlišuje na základe typu vlasov. Starostlivosť je totiž iné pre rovné ako n... čítať celé

Copyright 2013 - 2020 SPEKTRE, s.r.o., všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk